Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Hemelsblauw is voortdurend in beweging. We hebben altijd wel iets te melden. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Hemelsblauwe nieuws? Kom dan regelmatig bij ons langs. U kunt natuurlijk ook op de artikelen hieronder klikken…

Uniek Spaans kerstconcert 16 december

Kamerkoor Couleur Vocale uit Poeldijk onder leiding van Steven van Wieren geeft op zaterdagavond 16 december a.s. een Spaans Kerstconcert in evenementenlocatie Hemelsblauw te Honselersdijk.

Lees meer: Uniek Spaans kerstconcert 16 december

Open Monumentendag 9 september

Neem een kijkje in de vernieuwde Regenboogkerk, Endeldijk 5.

Test uw kennis met een quiz, ook leuk voor de kinderen.

Om 11:00 uur en 14:00 uur bespeelt Alexander Prins het Öhmsorgel.

Bekijk de exposities ‘Molens en Kerken’ en ‘Westlandse Kunst’ in Hemelsblauw.

Lees meer: Open Monumentendag 9 september

Gevarieerd concert Westlands Mannenkoor

Op 11 februari trad het Westlands Mannenkoor op in de Regenboogkerk. Begeleid door het blaaskwintet Hi-Five, Leo Bouma op het orgel en Martin van Broekhoven op de vleugel. Martin van Broekhoven was tevens dirigent deze avond. Klassieke liederen en moderne songs wisselden elkaar af. Een zeer geslaagde avond!

Martin van Broekhoven in een dubbelrol

Lees meer: Gevarieerd concert Westlands Mannenkoor

Opening Zalencentrum 'Hemelsblauw' en Rehobothkerk

Westland krijgt er een prachtige concertzaal bij. Hier is ruimte voor muziekconcerten en voor cultureel en sociaalmaatschappelijke activiteiten zoals tentoonstellingen, oefenruimtes voor muziekgezelschappen, dans- en kaartclubs. Ook zijn er uitstekende faciliteiten voor zakelijke bedrijfsbijeenkomsten, congressen en vergaderingen. De zalen kunnen particulier en zakelijk gereserveerd worden voor feesten en herdenkingen tot wel 400 personen.

Lees meer: Opening Zalencentrum 'Hemelsblauw' en Rehobothkerk